Kategorier

adidas eyewear Wildcharge Solbriller til hverdag billige,adidas superstar 2 hvid,tilbud i århus

DKK881.62  DKK352.65Spar: 60% off
  • Model: Adidas 002563
  • 6962 Antal på lager
  • adidas eyewear Wildcharge Solbriller til hverdag,adidas sko,Original Authentic licens
  • adidas eyewear Sprung Solbriller til hverdag tilbud i København,adidas nmd xr1 køb,Rabatten præferentiel
  • adidas eyewear Wildcharge Solbriller til hverdag Billige Danmark Outlet,adidas ultra boost grå,København shopping
  • adidas eyewear Kumacross 2.0 Polarized Solbriller til hverdag Brun Sort,adidas ultra boost grå,smukkeste
  • adidas eyewear Wildcharge Solbriller til hverdag billige,adidas superstar 2 hvid,tilbud i århus

Vælg venligst:

Size


Antal

adidas eyewear Wildcharge Solbriller til hverdag billige,adidas superstar 2 hvid,tilbud i århus_checkout
adidas sko til Adidas Adidas Eyewear Solbriller solbriller til hverdag , adidas eyewear Wildcharge Solbriller til hverdag billige,adidas superstar 2 hvid,tilbud i århus adidas gazelle 2 grøn,århus billige salg

De Wildcharge solbriller sløre grænsen mellem sport og livsstil med en let og robust ramme, justerbare næsepuder og linser.
Funktioner:
SPX + Flex zoner
Quick Release Hinge
Traction Grip
Sport fordele:
Hver sport har forskellige krav til det anvendte udstyr. adidas Sport briller leverer flere løsninger og næste generation med teknologi rammer til at opfylde disse behov. Dette opnås gennem vores tætte samarbejde med topatleter under produktudviklingen for at sikre, vi leverer de fordele der er specifikke for deres sport.
wrap omkring ramme:
Den wrap around ramme teknologi med den omfattende, op til 10BASE, krumning af rammen og linse giver det bredeste synsfelt og giver dig en pasform. Det sikrer, at adidas Sport briller ikke vil stige af og beskytter dine øjne mod enhver form for ydre påvirkninger.
anti tåge teknologier:
Den ClimaCool teknologi ved adidas Sport solbriller er baseret på en dynamisk ventilation teknologi. Luft ledes på en måde, som ikke er påtrængende og ikke forstyrrer dit syn, for at forhindre linsen fra dug.
linse fiksering:
adidas Sport briller har udviklet et objektiv Lock System at sikre en hurtig og robust udskiftelige linsesystem. Dette er en meget hurtig og gavnlig måde at ændre linser, for eksempel når dine hænder er svedige, eller du er iført en cykel handske. Med blot et par klik, er objektivet ændres. Alt du skal gøre er at folde templet til den lukkede position og skub Adidas logo væk fra objektivet for at frigøre det. For at sikre linsen, skal du blot åbne templet og skub logoet mod linsen.
linse ændring:
Quick Change Lens System er en sofistikeret linse fiksering, der ikke kun garanterer en ordentlig pasform, men også giver mulighed for nem linse forandring. Enkel, hurtig og robust dine adidas Sport briller linser er bygget til nem håndtering. Uanset hvad de lette og vejrforhold, med en enkelt bevægelse, du vil være godt forberedt.
quick release hængsel:
Den Quick Release Hinge er en patenteret mekanisme overgang til templets hængsler. Templerne kan nemt genindsættes og klikket ind til position med hånden.
stabil og tryk fri pasform:
Adidas Sport briller Traction Grip tilbyder en skridsikker og tryk gratis stabil pasform. Traction Grip giver den nødvendige fleksibilitet og samtidig tilbyde komplet komfort, når de bæres.
hovedbeklædning kompatibilitet:
Produkterne fra adidas Sport briller er udviklet på en sådan måde, at de vinkler, kurver og materialer alle arbejder sammen om at tilbyde en optimal pasform med hjelme eller andre hovedbeklædning, uden at forårsage nogen trykpunkter.

Vent ikke med at købe adidas eyewear Wildcharge. Du kan finde al information på adidas eyewear Wildcharge, du kan kontakte Adidas Eyewear billigste udvalg via vores kontakt side. Adidas Eyewear billigste udvalg tilbyder exclusive tilbud på Solbriller for udendørs og andre fritidsaktiviteter. Vores Solbriller vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Solbriller til hverdag varer.

Beskrivelse

Linsetype: Standard Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalet brug: Urban
Adidas Eyewear - Solbriller - Solbriller til hverdag,Linsetype: Standard ,Linsekategori: 3 (8% til 18%) ,Anbefalet brug: Urban

Copyright © 2018 www.gyosei-f.com. Powered by gyosei-f.com