Kategorier

adidas eyewear 3Matic Solbriller til hverdag godt produkt,adidas sneakers hvide,bedste Outlet designer

DKK881.62  DKK352.65Spar: 60% off
  • Model: Adidas 002534
  • 5826 Antal på lager
  • adidas eyewear Sprung Solbriller til hverdag Udsalg Danmark,adidas ultra boost st,bredt udvalg
  • adidas eyewear Wildcharge Solbriller til hverdag,adidas sko,Original Authentic licens
  • adidas eyewear Wildcharge Solbriller til hverdag Billige århus Outlet,grønne adidas sko til,udsalg online shop
  • adidas eyewear Kumacross 2.0 Solbriller til hverdag Sort,adidas ultra boost test,århus
  • adidas eyewear Excalate Solbriller til hverdag mere fashionable,adidas ultra boost test,Fashion

Vælg venligst:

Size


Antal

adidas eyewear 3Matic Solbriller til hverdag godt produkt,adidas sneakers hvide,bedste Outlet designer_checkout
adidas sko velcro Adidas Adidas Eyewear Solbriller solbriller til hverdag , adidas eyewear 3Matic Solbriller til hverdag godt produkt,adidas sneakers hvide,bedste Outlet designer adidas yeezy boost v2,århus

Form og funktion går hånd i hånd med 3Matic solbriller. Fås i et udvalg af farver, Disse stilfulde rammer har avancerede spejl linser til det perfekte look og klareste syn i enhver situation. Lavet med en overdimensioneret pasform til bredere ansigtsformer og bedst mulige beskyttelse mod sol og vind.
Funktioner:
SPX + Flex zoner
Dobbelt Snap Nose Bridge
Quick Release Hinge
Traction Grip
Sport fordele:
Hver sport har forskellige krav til det anvendte udstyr. adidas Sport briller leverer flere løsninger og næste generation med teknologi rammer til at opfylde disse behov. Dette opnås gennem vores tætte samarbejde med topatleter under produktudviklingen for at sikre, vi leverer de fordele der er specifikke for deres sport.
wrap omkring ramme:
Den wrap around ramme teknologi med den omfattende, op til 10BASE, krumning af rammen og linse giver det bredeste synsfelt og giver dig en pasform. Det sikrer, at adidas Sport briller ikke vil stige af og beskytter dine øjne mod enhver form for ydre påvirkninger.
anti tåge teknologier:
Den ClimaCool teknologi ved adidas Sport solbriller er baseret på en dynamisk ventilation teknologi. Luft ledes på en måde, som ikke er påtrængende og ikke forstyrrer dit syn, for at forhindre linsen fra dug.
linse fiksering:
adidas Sport briller har udviklet et objektiv Lock System at sikre en hurtig og robust udskiftelige linsesystem. Dette er en meget hurtig og gavnlig måde at ændre linser, for eksempel når dine hænder er svedige, eller du er iført en cykel handske. Med blot et par klik, er objektivet ændres. Alt du skal gøre er at folde templet til den lukkede position og skub Adidas logo væk fra objektivet for at frigøre det. For at sikre linsen, skal du blot åbne templet og skub logoet mod linsen.
linse ændring:
Quick Change Lens System er en sofistikeret linse fiksering, der ikke kun garanterer en ordentlig pasform, men også giver mulighed for nem linse forandring. Enkel, hurtig og robust dine adidas Sport briller linser er bygget til nem håndtering. Uanset hvad de lette og vejrforhold, med en enkelt bevægelse, du vil være godt forberedt.
quick release hængsel:
Den Quick Release Hinge er en patenteret mekanisme overgang til templets hængsler. Templerne kan nemt genindsættes og klikket ind til position med hånden.
stabil og tryk fri pasform:
Adidas Sport briller Traction Grip tilbyder en skridsikker og tryk gratis stabil pasform. Traction Grip giver den nødvendige fleksibilitet og samtidig tilbyde komplet komfort, når de bæres.
hovedbeklædning kompatibilitet:
Produkterne fra adidas Sport briller er udviklet på en sådan måde, at de vinkler, kurver og materialer alle arbejder sammen om at tilbyde en optimal pasform med hjelme eller andre hovedbeklædning, uden at forårsage nogen trykpunkter.
sved blocker:
For at sikre at sved ikke forstyrrer din præstation, har adidas Sport briller udviklet en sved blocker. Det er et system, der gør det muligt hurtigt og nemt at fjerne eller vedhæfte det. Skummet på sved blocker understøtter også anti dug funktionaliteten af rammen.
hoved strop:
adidas Sport briller tilbyder forskellige løsninger til enten at ændre den side templer til et hoved strop eller at fastgøre stroppen i slutningen af templet. Begge muligheder er blevet udviklet til at sikre, at ingen pres punkt er oprettet og du kan hurtigt og nemt ændre den tilbage, når det ønskes.
næse cover:
Den udendørs briller model Terrex pro leveres også med en næse dækning. Det er en aftagelig del, der er udviklet i samarbejde med rammen for at sikre en perfekt pasform, mens det stadig giver mulighed for god ventilation.
goggle:
Brillerne fra adidas Sport briller er ikke kun overbevisende takket være deres stærke stil; de tilbyder også flere prisvindende teknologi. Foruden den innovative frame-teknologi, beskyttelsesbriller også LST linser for at sikre perfekt syn, uanset vejrforholdene.

Er du på udkig adidas eyewear 3Matic Hos Adidas Eyewear Gratis levering, Rabat finder du altid Solbriller til hverdag, fra de bedste mærker, det kunne være fra adidas eyewear, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra udendørs butikken.

Beskrivelse

Linsetype: Standard Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalet brug: Urban
Adidas Eyewear - Solbriller - Solbriller til hverdag,Linsetype: Standard ,Linsekategori: 3 (8% til 18%) ,Anbefalet brug: Urban

Copyright © 2018 www.gyosei-f.com. Powered by gyosei-f.com